Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bitka za naslov prvaka

Repeša: Ovako moramo igrati do kraja; Radonjić: Dobro da mi nekog nisu ozlijedili

Košarkaši Cedevite pobijedili su Crvenu zvezdu sa 72-62 u trećoj utakmici finala ABA lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Cedevite Repeša apostrofirao je bolju reakciju svoje momčadi nego što je bila u dva beogradska dvoboja, dok je gostujući trener bio nezadovoljan sudačkim kriterijem.

Cedevita razbila Crvenu zvezdu i izborila četvrtu utakmicu

Jasmin Repeša, trener Cedevite:

"Ovo je način kako bi trebali igrati do kraja, ako želimo okrenuti seriju na svoju stranu. Skok je danas bio bolji nego u prve dvije utakmice, kao i kolektivna obrana na Marjanovića. Trebamo što prije zaboraviti što je bilo, jer nas čeka nova utakmica. Trebamo se što prije oporaviti. Ona momčad koja je imala više energije slavila je u sva tri utakmice. Drugačije se protiv Zvezde ne može doći do pobjede. Dečki su zaslužili igrati u ovakvoj atmosferi kakva je bila danas, a nadam se da će u četvrtak biti još i bolja. Očekujem Zvezdu napaljenu, odlučnu da dobije u Zagrebu, ali mi ćemo učiniti sve da produžimo seriju i probamo napraviti još jedan veliki preokret."

Marko Tomas, igrač Cedevite:

"Očekivali smo pobjedu. Dobro smo odigrali tri četvrtine, pogotovo obrambeno i onda je bilo lakše igrati. U četvrtak je nova utakmica i nadam se da ćemo ponoviti ovakvu igru. Igračima Crvene zvezde je sigurno lakše kad igraju kod kuće, gdje su hrabriji. Ovako hrabrom i čvrstom igrom možemo parirati Zvezdi."

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde:

"Zadovoljan sam činjenicom da nemam nijednog ozlijeđenog igrača. S jednim centrom igramo, pa se Marjanović zaustavlja na različite načine, što srećom nije rezultiralo ozljedom. Moramo biti mirniji u sljedećoj utakmici i želimo boljom igrom doći do boljeg rezultata nego danas. Nadam se samo da ćemo sutra imati takav odnos kakav je Cedevita imala u Beogradu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider