Košarka
SPORTOVI
Košarka
Mnoge je iznenadio

Rekao zbogom košarci zbog vrlo neuobičajenog razloga

Hrvatski košarkaš Dejan Meznarić, član A-1 ligaša Vrijednosnica iz Osijeka, rekao je zbogom košarci zbog jednog neuobičajenog razloga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Meznarić je odlučio reći zbogom profesionalnoj košarci jer je član Kršćanske adventističke crkve koja subotu svetkuje kao dan odmora. S klubom je odradio svih šest dosadašnjih sezona u A-1 ligi, a ovom odlukom iznenadio je mnoge, jer nalazi se u najboljim igračkim godinama (28).

''Nije se dogodilo ništa spektakularno i neobično. Naime, promijenio sam vjersko uvjerenje, od rimokatolika postao sam adventist. Morao sam prelomiti, ali nisam previše dvojio. Naravno, nije mi bilo lako, ali uz podršku obitelji i prijatelja lakše sam odlučio u životu krenuti drugim, novim putem. U početku sam pokušao s klubom dogovoriti da igramo nekim drugim danom, ako postoji mogućnost, ali bilo je jasno da se tu stvari ne mogu promijeniti'', iskreno je izjavio Meznarić za 'Glas Slavonije'.

U Osijeku je proveo najveći dio karijere i sigurno odluka nije bila laka, jer riječ je o velikoj ljubavi. Košarku je počeo igrati prije 19 godina, a sada je iznenada svemu došao kraj. Treba spomenuti i da mu je klub izašao u susret, s obzirom da je imao još dvije godine ugovora.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider