Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Košarka
Skandal u Euroligi

Predsjednik PAO-a prijetio hrvatskom sucu: 'Nećeš izaći živ iz Grčke, kunem ti se!'

Prema pisanju španjolskih medija, predsjednik i vlasnik Panathinaikosa Dimitris Giannakopoulos prijetio je smrću hrvatskom košarkaškom sucu Sretenu Radoviću...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Noćas nećeš izaći živ iz Grčke. Kunem ti se, ubit ću tebe i čitavu tvoju obitelj", urlao je u ponedjeljak u sudačkoj svlačionici Giannakopoulos, a sve je to navedeno u zapisniku s utakmice Panathinaikos – CSKA, koji je objavljen u španjolskim medijima.

Mediji navode niz uvreda koje je predsjednik grčkog kluba uputio i majki, ženi i djeci suca Radovića koji je s pomoćnicima Turčinom Redjepom Ankaraliem i Slovencem Damirom Javorom vodio treću četvrtfinalnu utakmicu Eurolige u kojoj je Panathinaikos pobijedio CSKA sa 86-85 te smanjio omjer u pobjedama na 1-2.

"Minutu nakon što smo ušli u svlačionicu Dimitris Giannakopoulos je gurnuo i otvorio vrata u pratnji dvojice muškaraca. Bacio je veliku svijeću prema Ankaraliju no pogodio je stolicu. Prema meni je bio ekstremno agresivan", napisao je u zapisnik hrvatski sudac navodeći da je vrijeđanje u svlačionici trajalo oko dvije minute.

"Nije bilo ni zaštitara ni policije da nas zaštiti", istaknuo je Radović navodeći kako su i navijači laserom ometali igrače ruske momčadi, bacali petarde te da je iz dvorane udaljen jedan navijač koji je iznimno agresivno prijetio igračima, a nakon utakmice na parket su bačene boce, upaljači i tvrdi predmeti zbog čega je Panathinaikosu izrečena kazna od 150.000 eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider