Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šarić najbolji

Potop Cibone u Beogradu, Zvezda se odvojila od Cedevite i Partizana

Košarkaši Cibone loše su se proveli na gostovanju u Beogradu, gdje ih je Crvena zvezda pobijedila 88:63 u ogledu 13. kola regionalne ABA lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cibona vjerojatno nije niti gajila nadu o mogućem slavlju, ali je zasigurno cilj bio barem izgubiti sa što manjom razlikom. Konačnih -25 ipak zaslužuje dobiti obrise visokog i teškog poraza, a moglo je biti i gore jer je pred sam kraj domaćin imao i 29 poena razlike.

Darryle Strawberry i Dario Šarić su sa po 15 poena bili najbolji strijelci Cibone. Treba reći i da je Šarić ostvario i devet skokova, te po tri asistencije, osvojene i ukradene lopte.

Crvena zvezda je vodeća momčad na ljestvici s omjerom 10-3, dok Cibona ima 8-5.

U drugom ogledu u ponedjeljak Široki je bio uvjerljiv na svom parketu protiv Igokee, te je slavio 78:50. Igrač utakmice je bio Ivan Opačak sa 17 poena, 11 skokova i četiri asistencije, dok su Karlo Vragović i Ivan Buva dodali po 12 koševa.

ABA liga, 13. kolo:

Crvena zvezda - Cibona 88:63

Široki - Igokea 78:50

Redoslijed: 1. Crvena zvezda 10-3, 2. Partizan 9-4, 3. Cedevita 9-4, 4. Budućnost 8-5, 5. Cibona 8-5..., 10. Zadar 5-8...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider