Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bravo Dario!

VIDEO Šarić najbolji u pobjedi 76ersa: Pogledajte ključnu tricu

Hrvatski reprezentativac odigrao je najbolju utakmicu od odlaska preko Bare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj predsezonskoj utakmici NBA lige Dario Šarić odigrao je odlično, a njegova Philadelphia 76ers kao gost je svladala Miami Heat sa 113:110.

Hrvatski reprezentativac s 19 postignutih koševa bio je najbolji strijelac 76ersa, a minutu prije kraja pogodio je tricu za odlazak na +4, poslije čega domaćinima povratka nije bilo.

Šarić je ukupno proveo 28 minuta i 55 sekundi na parketu, a imao je i sedam skokova, jednu asistenciju, jednu blokadu, jednu osvojenu te četiri izgubljene lopte.

Šut iz igre mu je bio 8/14 što je bolji postotak nego onaj kojeg je ostvario s linije slobodnih bacanja (pogodio dva od četiri).

Ključ pobjede Philadelphije krio se pod koševima s obzirom da je uz Šarića najbolji bio Joel Embiid. Kamerunac, inače Šarićev vršnjak, je igrao samo 18 minuta jer je morao izaći zbog šest prekršaja, ali je stigao ubaciti 18 poena, a samo jedan skok ga je dijelio od double-doublea.

"Dosta dobar tjedan je iza nas, dobro smo radili i jako sam zadovoljan. Lijep je ovo način za završiti predsezonu, sretan sam što smo imali samo 15 izgubljenih lopti", izjavio je trener Philadelphija Brett Brown.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider