Košarka
SPORTOVI
Košarka
Košarkaški velikan

VIDEO Hezonja impresionirao Pata Rileyja fantastičnim zakucavanjem

Košarkaši Barcelone odigrali su ovoga četvrtka prvenstvenu utakmicu španjolskog prvenstva protiv Rio Nature u svojoj Palau Blaugrani, koju su pohodila dvojica košarkaških velikana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pat Riley, predsjednik NBA momčadi Miami Heata, i Stan Van Gundy, trener NBA momčadi Detroit Pistonsa, s tribina su pomno pratili svaki pokret hrvatskog 'dragulja' Marija Hezonje, košarkaša Barcelone.

Miami Heat i Detroit Pistonsi imaju želju na sljedećem NBA draftu uzeti Hezonju u svoju momčad, no pitanje je da li će im to poći za rukom. Obje momčadi imaju jako male šanse da biraju među prvih 7, a upravo je 7 brojka za koju se vjeruje da će biti krajnja pri odabiru Hezonje.

Barcelona je uvjerljivo slavila u spomenutom dvoboju (79:57), a naš je košarkaš sudjelovao s 4 poena (2-6 šut iz igre), skokom i asistencijom. Jedan od četiri poena postigao je spektakularnim zakucavanjem, nakon što je prethodno ukrao loptu.

Riley je, spomenimo, deveterostruki NBA prvak. Pet je puta to ostvario kao trener, dva puta kao predsjednik Miami Heata, te po jednom kao igrač i kao pomoćni trener. Pet je puta proglašen najboljim trenerom NBA lige, te je od 2008. godine član Košarkaške kuće slavnih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider