Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bogdanović slavio

Odlična večer hrvatskih "tornjeva" u NBA ligi: Žižićeva utakmica karijera, sjajan i Zubac

Četvorica hrvatskih košarkaša sinoć su bili u akciji u NBA ligi.

Ante Žižić i Nikola Jokić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Košarkaši Los Angeles Lakersa poraženi su u produžetku sa 138:134 na gostovanju u Houstonu, a hrvatski centar Ivica Zubac je imao još jednu odličnu večer u kojoj je ubacio 17 koševa uz šut 4/6, pogodio je svih devet slobodnih bacanja te imao sedam skokova, jednu asistenciju i blokadu,

Još bolji nastup, najbolju partiju u u svojoj karijeri, imao je Ante Žižić koji je u porazu Clevelanda 124:102 u Denveru postigao 23 koša šutirajući 9/12 iz igre i tome dodao šest skokova.

Lakersi su propustili priliku za još jednu veliku gostujuću pobjedu, nakon trijumfa u produžetku kod Oklahoma Cityja, jer su tijekom osnovnog dijela imali 21 koš prednosti, a Houston je tek u produžetku došao do prvog vodstva u utakmici. James Harden sa 48 i Eric Gordon sa 30 koševa predvodili su pobjednike.

Indiana Pacersi su pred svojim navijačima svladala Dallas Maverickse sa 111:99, a Bojan Bogdanović je uz loš šut (2/10) postigao devet koševa te imao sedam skokova i jednu asistenciju.

Phoenix Sunsi su poražen sa 135:115 u Charlotteu, a Dragan Bender je na parketu proveo dvije i pol minute te za to vrijeme promašio jedan šut za tricu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider