Košarka
SPORTOVI
Košarka
Gotova sezona

Novi šok u NBA ligi: Nakon Teletovića i Bosh ima plućnu emboliju!?

Krilni igrač aktualnog NBA doprvaka Miami Heata Chris Bosh prebačen je u bolnicu zbog sumnji da ima plućnu emboliju, te bi mogao propustiti ostatak sezone ukoliko se pretragama pokaže kako se u njegovim plućima nalaze krvni ugrušci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Naše misli su sada prvenstveno usmjerene prema Chrisu i njegovom zdravlju. On je u dobrim rukama i pozitivno razmišlja. Za sada je prerano za bilo kakve špekulacije o njegovom stanju", objavio je trener Heata Erik Spoelstra.

Porukom podrške bivšem suigraču putem Twittera javio se i ponajbolji košarkaš današnjice, aktualni član Cleveland Cavaliersa LeBron James.

"Volio bih da sam uz tebe u ovom trenutku kako bijh ti ispričao vic ili nešto prisno, samo kako bih ti odvratio misli od onoga kroz što prolaziš! Ali, znam da si čvrst i da ćeš se vratiti bolji no ikad", poručio je James Boshu s kojim je u protekle četiri sezone u dresu Heata svaki put stizao do finala doigravanja, te osvojio dva naslova prvaka (2012, 2013).

Tijekom karijere Bosh je 10 puta nastupio na "All-Star" utakmici, a ove je sezone prosječno postizao 21.1 poen i 7.0 skokova.

Ranije ove godine plućna embolija dijagnosticirana je i bosanskohercegovačkom reprezentativcu Mirzi Teletoviću, članu Brooklyn Netsa, koji će zato propustiti ostatak sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider