Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kaos u Kragujevcu

Neredi u dvorani, prekinuto finale kupa između Zvezde i Partizana!

Srpski huligani opet su imali svoj show koji je krenuo kad su Grobari na svojoj tribini prebili jednog pripadnika Delija te mu zapalili dres.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Finalni dvoboj Srpskog košarkaškog kupa između vječnih rivala Partizana i Crvene zvezde prekinut je zbog divljanja huligana u 26. minuti pri rezultatu 43-43 i bit će nastavljen danas bez nazočnosti gledatelja.

Policija je u svom službenom izvješću istaknula kako su nerede izazvali navijači Partizana, koji su na svoju tribinu ubacili navijača Crvene zvezde, tukli ga, a zatim mu skinuli dres i zapalili.

Pristaše crveno-bijelih krenule su spašavati svog člana pa je došlo do obračuna. A veće incidente, navodi policija, spriječila je pravovremena reakcija interventnih snaga, u čijim je redovima također bili četvero lakše ozlijeđenih.

>> Drama u Ateni: Nakon krvavih obračuna Panathinaikosu naslov!

Uslijedio je sukob Zvezdinih huligana i policije koja je krenula u pražnjenje tribina. Uskoro su izgredi okončani, a momčadi su se poslije 45 minuta stanke vratile na parket i krenule sa zagrijavanjem. No, nakon kraćeg je vremena kapetan "crveno-bijelih" Igor Rakočević zatražio da se utakmica nastavi u ponedjeljak jer je parket vlažan, što bi moglo uzrokovati ozljede igrača.

To je dovelo do svađe trenera Partizana Duška Vujoševića i predsjednika Zvezde Nebojše Čovića, ali na kraju je ipak udovoljeno zahtjevu "crveno-bijelih".

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider