Košarka
SPORTOVI
Košarka
Debakl košarkaša

Neki su teško dolazili do riječi: 'Za mene je ovo najgori dan od kada igram košarku'

Hrvatski košarkaši nakon teškog poraza od Češke jednostavno nisu mogli objasniti razočarenje, ali i teško su pronalazili riječi kojima bi objasnili debakl...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od naših najboljih igrača na ovom Eurobasketu, Kruno Simon, ozlijedio se u trećoj četvrtini te ispao iz rotacije. Stradao je zglob, no teško da bi i on mogao promijeniti cjelokupnu sliku na parketu.

Debakl Hrvatske na EuroBasketu: Česi razbili naše košarkaše i poslali ih kući!

Košarkaši posramljeni: 'Jedna od najgorih utakmica u reprezentaciji'

''Za mene je ovo najgori dan od kada igram košarku. Ne znam uopće što bih rekao. Oni su dečki koji su odigrali kao ekipa od prve sekunde i izkažnjavali nas. Žao mi je što to moram reći, ali aposlutno zasluženo su prošli u četvrtfinale'', rekao je vidno razočarani Simon za HRT.

Sve ono što nisu smjeli napraviti u otvaranju utakmice s Češkom, hrvatski košarkaši činili su u serijama. Ni traga od agresivnosti u obrani, ni traga od koncentracije i strpljivosti u napadu. Kretnje igrača i lopte bili su prespori, idealno za pokretljivu i češku obranu koja se na svaki pokušaj prodora hrvatskih košarkaša skupljala u reketu i čitala svaku zamisao.

Kako biste ocijenili nastup košarkaša na EuroBasketu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider