Košarka
SPORTOVI
Košarka
šariću pošteda

VIDEO Bogdanović učinkovit, ali Netsi pregaženi

Noćas su trebala nastupiti dvojica najboljih hrvatskih košarkaša na NBA parketima, međutim jedan od njih dobio je poštedu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brooklyn Nets su doživjeli još jedan poraz u predsezonskoj utakmici. Sinoć je bolji od njih sa 121-100 bio Miami Heat, a Bojan Bogdanović je u 19 minuta, koliko je proveo na terenu, zabio 13 koševa.

Jeremy Lin je predvodio Netse sa 16 poena i pet asistencija. Bogdanović, koji je upisao i jedan skok i jednu asistenciju, bio je najučinkovitiji s linije trice zabivši tri iz četiri pokušaja. Netsi su vodili 59-55 u prvom poluvremenu, sa deset pogodaka iz 22 pokušaja iz igre, ali su onda počeli zaostajati u trećoj četvrtini kada ih je Miami naidgrao sa 38-17.

Poraz su doživjeli i Philadelphia 76ersi Darija Šarića koji su izgubili u Memphisu gdje su ih Grizzlies pobijedili sa 121-91.

Sixerse je predvodio Joel Embiid koji je zabio 13 koševa, a hrvatski košarkaš Dario Šarić je utakmicu pratio s klupe. Trener Brett Brown je htio da se odmara, ali i da "vidi utakmicu s druge strane".

Šarić je do sada u predesezonskim utakmicama u prosječno 18,1 minuta na terenu ostvario prosjek od 9,3 koša i 4,3 skoka.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider