Košarka
SPORTOVI
Košarka
Igrači zajedno protiv nasilja

Navijači Zvezde: Ovo nikada ne treba zaboraviti, svaka čast Hrvatima!

Nakon dramatične završnice, košarkaši Zvezde su došli do pobjede u velikom derbiju ABA lige protiv Cedevite u Zagrebu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica u Zagrebu počela je minutom šutnje za ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića koji je izgubio život uoči euroligaškog dvoboja s Galatasarayem u Euroligi.

Uprava Cedevite i navijači u Zagrebu odali su počast preminulom navijaču. Igrači su prije utakmice iznijeli transparent 'Stop nasilju', a nakon utakmice sve su pljeskom ispratili iz dvorane.

Zvezda je pobijedila rezultatom 88-87 i ostala na vrhu ABA lige s omjerom 9-0.

Hvale vrijedan potez uprave i navijača Cedevite naišao je i na reakcije u Srbiji. Puno je navijača Zvezde pozdravilo takav potez i najavilo toplu dobrodošlicu u Beogradu.

''Ne zaboraviti gestu Cedevite i aplauzom ih ispratiti kada budu gostovali u BG-u!'', ''Ovo nikada ne treba zaboraviti, svaka čast Hrvatima, na dostojanstvu i saosećajnosti za pokojnog Marka!'', ''Moramo se odužiti Cedeviti za ovakvo gostoprimstvo kad budu došli u Bg. Svaka čast Hrvati, skidam kapu'', samo su neki od komentara na srpskim portalima i forumima.

Evo i nekih komentara s Twittera:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider