Košarka
SPORTOVI
Košarka
promašeni talent?

Minnesota otpustila prvog picka drafta: 'Neka drugdje potraži sreću'

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Minnesota Timberwolves, za koju će ove sezone nastupati i hrvatski reprezentativac Damjan Rudež, raskinula je ugovor s Kanađaninom Anthonyjem Bennettom (22), prvi izborom "drafta" 2013. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"U razgovoru s Anthonyjem Bennettom i njegovim zastupnicima došli smo do zaključka kako je najbolje za obje strane da se raziđemo. Kada pogledate našu momčad, vidite kako smo najbolje popunjeni upravo na poziciji koju igra Anthony. Radi se o talentiranom igraču koji može potražiti sreću negdje drugdje u NBA-u", objavili su Wolvesi.

Bennetta su na "draftu" izabrali Cleveland Cavaliersi, koji su ga prošloga ljeta zajedno s još jednim Kanađaninom koji je izabran kao prvi na "draftu" 2014., Anthonyjem Wigginsom poslali u Minnesotu u zamjenu za Kevina Lovea.

Bennett je prošle sezone odigrao 57 utakmica za Minnesotu, te je prosječno postizao 5.2 koševa, te upisivao 3.8 skokova i 0.8 asistencija za 15.7 minuta provedenih na terenu po utakmici. To je bio tek blagi pomak naprijed u odnosu na sezonu 2013/14. kada je u Clevelandu u 52 utakmice imao 4.2 koša, 3.0 skokova i 0.3 asistencije za 12.8 minuta po utakmici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider