Košarka
SPORTOVI
Košarka
LeBron 'krivac'

Mark Cuban i Dallas ponovno izigrani, Curry dvije godine u Kingsima

Mark Cuban i njegovi Dallas Mavericksi ponovno su izigrani od strane jednog košarkaša...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je DeAndre Jordan 'prevario' Dallas i vlasnika Marka Cubana da će potpisati ugovor s njima, ali je na kraju ipak ostao u Los Angeles Clippersima, sličnu stvar napravio je i 35-godišnji veteran Richard Jefferson. On je prošlu sezonu proveo u Mavericksima, te je Cubanu dao riječ da će ostati i u narednoj sezoni. Međutim, Jefferson će karijeru nastaviti s LeBronom Jamesom u Cleveland Cavaliersima.

Zanimljivo, Jefferson je bio jedan od članova 'ekspedicije' koja se zaputila prema Houstonu kada se odvijala drama oko Jordana. On je zajedno s Cubanom i Chandlerom Parsonsom imao namjeru nagovoriti Jordana da ipak potpiše s Mavericskima. Na njihovu nesreću uprava Clippersa je bila brža i uvjerila je Jordana da ostane u klubu.

Uprava Sacramento Kingsa potpisala je dvogodišnji ugovor s Curryjem, ali ne starijim i poznatijim Stephenom, već s tri godine mlađim Sethom (24). Curry je bio najefikasniji igrač NBA Ljetne lige u kojoj je nastupao za New Orleans. Za mlađeg Curryja ovo je prvi stalni ugovor u NBA lige, a prethodno se vrtio po razvojnoj D-League i nekoliko klubova s kojima je potpisivao 10-dnevne ugovore.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider