Košarka
SPORTOVI
Košarka
bravo mario

VIDEO 'Mali' je proigrao: Pogledajte sjajne trenutke Marija Hezonje

Mario Hezonja igra sve bolje i bolje u NBA ligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Hezonja odigrao je sjajnu utakmicu u dresu Orlando Magica koji je kao gost slavio kod Atlanta Hawksa 117:110 nakon produžetka. Hezonja je upisao 14 poena, devet skokova i tri asistencije, ali što je još bitnije od svega pogodio je ključnu tricu 15 sekundi prije kraja s kojom je doveo Magic u vodstvo.

Osim te trice Mario Hezonja je ostao zapažen i zbog sjajne blokade na Kyleu Korveru, te potom i asistencije za zakucavanje iz kontranapada.

Atlanta, koja je u jednom trenutku imala i 20 poena prednosti, je vodila 100:98 kada se Hezonja digao na tricu i pogodio. Mogao je Magic i slaviti u regularnom dijelu nakon asistencije našeg košarkaša, ali je Victoru Oladipu domaći košarkaš izbio loptu iz ruku.

Hezonja je utakmicu završio sa šutem 6-14 (2-8 za tricu), a pritom je upisao i dosada rekordnih devet skokova i tri asistencije. Preokret Magica predvodio je Crnogorac Nikola Vučević, koji je upisao 28 poena, 13 skokova i šest asistencija.

Spomenimo i da je solidnu utakmicu odigrao i Bojan Bogdanović, čiji su Brooklyn Netsi također slavili u dramatičnoj završnici. Joe Johnson pogodio je tricu s istekom vremena za pobjedo 105:104 protiv Denver Nuggetsa.

Bogdanović je za 23 minute na parketu upisao 12 poena (5-8 šut iz igre) i dvije asistencije.

Minnesota Timberwolves je sa 102-116 izgubili od New Orleans Pelicansa, a Damjan Rudež je u 8:58 minuta ostao bez učinka. Anthony Davis i Jrue Holiday su zabili po 27 koševa za šestu pobjedu Pelicansa u gostima ove sezone. Davis je ugrabio i osam skokova, a Holiday je dodao devet asistencija. Ryan Anderson je ubacio 26 koševa za Pelicanse.

Timberwolvese je predvodio Karl-Anthony Towns sa 19 koševa i 12 skokova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider