Košarka
SPORTOVI
Košarka
zabijao i rudež

VIDEO Nova čudesna večer Curryja, ali i Marija Hezonje

Stephen Curry je ubacio preko 50 Washingtonu, a naš Mario Hezonja nastavio s odličnim igrama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Orlando Magic sinoć je poražen od Oklahoma City Thundera sa 114-119, a Mario Hezonja je u porazu svoje momčadi zabio 16 koševa. Nova je to sjajna partija mladog Dubrovčanina nakon što je prije četiri dana Celticsima ubacio 17 koševa.

Porazu Orlanda presudio je Kevin Durant koji je pogodio tricu pola sekunde prije kraja za pobjedu 117-114. Durant je utakmicu završio sa 37 koševa, a druga zvijezda Oklahoma Cityja Russell Westbrook je upisao svoj treći zaredom triple-double s 24 koša, 19 skokova i 14 asistencija. Ove je sezone upisao osam triple-doublea, od čega pet u zadnjih 11 utakmica. To mu je 27. triple-double u karijeri, čime se izjednačio s Rajonom Rondom na drugom mjestu aktivnih igrača, iza LeBrona Jamesa koji ima 39.

Victor Oladipo je predvodio Orlando sa 37 koševa. Magic je vodio u zadnjoj minuti prije nego je Westbrook izjednačio na 114-114 29.4 sekunde do kraja. Osim Hezonje, koji je odigrao 19:48 minuta, 16 koševa je za Orlando zabio i Nikola Vučević, a naš je košarkaš dobru večer upotpunio sa još četiri skoka i jednom asistencijom.

Indiana Pacersi su nanijeli još jedan poraz Brooklyn Netsima, peti zaredom. C.J. Miles je postigao 27 koševa, Paul George 17 i Indiana Pacersi su slavili sa 114-100 nad Brooklyn Netsima. George Hill je dodao 13 koševa za Pacerse. Najučinkovitiji kod Netsa je bio Brook Lopez koji je zabio 21 koš, a Joe Johnson je ubacio 20 uz devet asistencija. Bojan Bogdanović koji je odigrao 19:58 minuta je zabio sedam koševa uz jedan skok i jednu asistenciju.

Minnesota Timberwolves
našeg Damjana Rudeža je sinoć ostvarila pobjedu, oporavivši se od jučerašnjeg poraza od Los Angeles Lakersa. Sinoć je sa 108-102 pobijedila još jednu momčad iz Los Angelesa, Clipperse. Andrew Wiggins je zabio 21 od ukupno 31 koša u prvom poluvremenu, a Zach LaVine je dodao 17 za Wolvese. Karl-Anthony Towns, koji u prvom poluvremenu nije zabio ni koša, utakmicu je završio sa također 17 ubačenih koševa i 12 skokova.

Damjan Rudež je u 18:25 minuta koliko je igrao zabio osam koševa i dodao jednu asistenciju. Kod Clippersa najbolji je Chris Paul sa 22 postignutih pogodaka, a Jamal Crawford je ubacio 21.

Najkorisniji igrač NBA Stephen Curry sinoć je zabio 51 koš u pobjedi Golden State Warriorsa od 134-121 nad Washington Wizardsima. No, ono što je nevjerojatno je da je postigao čak 25 koševa u prvoj četvrtini. Pogledajte kako je trpao Wizardsima od samog početka...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider