Košarka
SPORTOVI
Košarka
Spursi neporaženi kod kuće

Love i James razbili Atlantu, Knicksi upisali osmu pobjedu zaredom

Cleveland Cavaliers s lakoćom su pobijedili Atlantu, a New York Knicksi su upisali osmu pobjedu u gostima svladavši Houston Rocketse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Clevelandu su se sastali prošlosezonski finalisti Istočne konferencije NBA lige, a Cavaliersi su lakoćom pobijedili Atlantu sa 109-97.

Kevin Love je ostvario 25 poena i 11 skokova, a LeBron James je dodao 19 koševa, 11 skokova i 8 asistencija za Cleveland.

New York Knicksi su upisali osmu pobjedu u gostima svladavši Houston Rocketse sa 107-102. Knickse je predvodio novak Kristaps Porzingis sa 24 poena, 14 skokova i sedam blokada. Kod Houstona najbolji je bio James Harden sa 24 koša i 10 asistencija.

San Antonio je sa 92-82 pobijedio Memphis, te je tako ostao neporažen na domaćem terenu. Spurse su predvodili Kawhi Leonard sa 19 i Tony Parker sa 18 koševa.

Sacramento je ostvario prvu pobjedu u gostima, svladavši Orlando sa 97-91, a briljirao je DeMarcus Cousins sa 29 koševa i 12 skokova. U ekipi Orlanda istaknuo se Tobias Harris sa 24 koša, dok je hrvatski reprezentativac Mario Hezonja u 17 minuta upisao 3 koša, 3 skoka i 1 asistenciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider