Košarka
SPORTOVI
Košarka
'Vukovi' razbili 'mrave'

Lijep poklon za rođendan: Prvi 'triple-double' Šarića u dresu Cibone

U uvjerljivoj pobjedi Cibone 96:70 protiv Zagreba Šarić je upisao prvi 'triple-double' učinak u dresu 'vukova'. Utakmicu je završio sa 20 koševa, 13 skokova i 10 asistencija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dario Šarić na najbolji si je mogući način čestitao 20. rođendan. U uvjerljivoj pobjedi Cibone 96:70 protiv gradskog rivala Zagreba u trećem kolu A-1 Lige za prvaka Šarić je upisao prvi 'triple-double' učinak u dresu 'vukova'. Utakmicu je završio sa 20 koševa, 13 skokova i 10 asistencija.

Za razliku od polufinala Kupa gdje je Zagreb iznenadio Cibonu, danas 'mravi' nisu imali nikakve šanse. 'Vukovi' su odmah na početku poveli 10:0, a nakon toga je prednost samo rasla. Imala je Cibona u jednom trenutku i 30 koševa razlike, a na kraju je završilo 26 razlike (96:70).

Uz Šarića raspoloženi su bili Arapović sa 14, te Siriščević sa 13 koševa. Kod Zagreba najbolji je bio Marčinković sa 21 košem. 

Cedevita je kao gost pobijedila Kvarner 68:62 i tako stigla do druge pobjede. Smith sa 14 te Baždarić sa 13 koševa bili su najbolji u momčadi Jasmina Repeše, dok je Čakarun sa 18 koševa zabio najviše kod Kvarnera. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider