Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kakvo razbijanje

Curry i Warriorsi ponizili LeBrona u vlastitoj dvorani: Najgori domaći poraz ikad!

Golden State Warrriorsi odigrali su još jednu utakmicu koja će se pamtiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golden State Warriorsi sinoć su razbili Cleveland Cavalierse i to sa 132-98. Stephen Curry je za pobjedu svoje momčadi ubacio 35 koševa u tri četvrtine, od čega sedam trica, a Andre Iguodala je dodao 20. Warriorsi su stvorili prednost od 30 koševa u prvom poluvremenu i povećali na 43 nakon poluvremena oporavljajući se od poraza kojeg su za vikend pretrpjeli u Detroitu.

Upravo tih 43 razlike najviše je što je LeBron James gubio u cijeloj NBA karijeri odnosno 1127 utakmica, javlja ESPN. Također, ovo je najveći domaći poraz Jamesa u karijeri i zato će mu Warriorsi nakon prošlogodišnjeg finala biti još veći trn u oku. LeBron je podbacio na utakmici zabivši tek 16 koševa za Cleveland.

Atlanta je pobijedila Orlando Magic 92-81, a Mario Hezonja je u 23:55 minuta koliko je proveo na terenu upisao dvije asistencije i zabio 10 koševa. Atlantu su do pobjede predvodili Al Horford sa 15 koševa, Paul Millsap sa 13 uz koje je upisao i 12 skokova. Jeff Teague je dodao 14, a Mike Scott 12 za Hawkse koji su vodili cijelu utakmicu.

Kod Magica je najučinkovitiji bio Aaron Gordon koji je zabio 18 koševa, dok je Elfrid Payton ubacio 16. Orlandu je ovo sedmi poraz u osam utakmica i sinoć je bio na ograničen na šut iz igre od 34.5 posto.

Toronto Raptorsi su sa 112-100 bili bolji od Brooklyn Netsa, a Bojan Bogdanović je u porazu Brooklyna sudjelovao sa devet koševa, dva skoka, 1 asistencijom i jednom ukradenom loptom. U redovima Toronta najbolji su bili Kyle Lowry i DeMar DeRozan koji su svaki zabili 61 koš, od čega 17 u zadnjoj četvrtini.

Lowry je postigao 31 pogodak, od čega je sedam trica. DeRozan je dodao 30 pogodaka i pet asistencija. Toronto je nadigrao Netse sa 31-16 u zadnjoj četvrtini, a u zadnjim trenucima utakmice su napravili seriju od 14-2, nakon što su gubili s devet razlike u trećoj četvrtini.

Najbolji strijelac Brooklyna bio je Joe Johnson koji je utakmicu završio sa 22 koševa, sedam asistencija i pet skokova. Donald Sloan je dodao 13 koševa, osam skokova i šesta sistencija, a Thaddeus Young 11 koševa uz devet skokova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider