Košarka
SPORTOVI
Košarka
"situacija nije lagana"

Neven Plantak novi je trener košarkaša Zadra

Nakon nekoliko razočaravajućih rezultata Zadar je najprije otpustio trenera Antu Matulovića, a potom imenovao Nevena Plantaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neven Plantak novi je trener košarkaša Zadra, a iz KK Zadra su priopćili da je dogovorena suradnja do kraja ove sezone.

Novi trener Zadra Neven Plantak do prije nekoliko tjedana uspješno je vodio kosovskog prvoligaša Trepču iz Mitrovice, a prije toga okušao se na klupi zadarskih klubova Borik-Puntamike i Jazina, hrvatskog prvoligaša Slavonskog Broda, bosansko-hercegovačkih prvoligaša Posušja i Širokog, te slovačkih klubova Komarna i Handlove.

"Drago mi je da sam dobio priliku voditi Zadar. Situacija nije lagana, ali ćemo nastojati podići formu i napraviti bolje rezultate, pogotovo u domaćem prvenstvu. Točno stanje u momčadi moći ću utvrditi tek kada vidim reakciju igrača na treninzima. Nema puno vremena za analize, jer nas već u petak očekuje neugodan ogled s momčadi Karpoš Sokoli. Oni su u zadnja tri kola ABA lige igrali s tri najbolje momčadi u ligi te su pobijedili Budućnost i Cedevitu, a izgubili samo od Crvene Zvezde. Bit će teško, no na nama je da pružimo svoj maksimum i pokušamo pobijediti", kazao je novi trener Zadra, koji će naslijediti Antu Matulovića.

Nakon 11 kola Zadar je deveti u ABA ligi s omjerom od 4 pobjede i 7 poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider