Košarka
SPORTOVI
Košarka
'rat' na twitteru

Jordan izigrao Dallas: Zaključao se s Clippersima u vlastitoj kući i potpisao

Saga oko sjajnog košarkaškog centra DeAndrea Jordana konačno je završena, ali na šok i iznenađenje Dallas Mavericksa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jordan je prije svega tjedan dana dao usmenu riječ Dallasu da će potpisati ugovor s njima. No, sedam dana kasnije najdominantniji centar NBA lige je promijenio mišljenje i odlučio ostati u Los Angeles Clippersima.

Bila je to prava drama. Nakon što je dao riječ Mavericksima, Jordan je bliskim igračima u Clippersima otkrio da nije siguran da je donio pravu odluku. Kompletna se uprava nakon toga, zajedno s Chrisom Paulom i Blakeom Griffinom, zaputila u Jordanov dom u Houstonu, kako bi ga uvjerila da ostane u LA-u.

Istu namjeru da ga posjete imali su i čelnici Dallasa, ali nisu mogli ni razgovarati s Jordanom, koji se zajedno sa spomenutim 'izaslanstvom' iz Los Angelesa zaključao u kuću. Vijest sa fotografijom je na svom Twitter profilu objavio Blake Griffin.

Jordan je tako ostao među Clippersima, te je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 88 milijuna dolara. Zanimljivo da je 'rat' oko Jordana vođen i na Twitteru, ali s pomoću emojija (ikonica). Sve je krenulo od Chandlera Parsonsa (Dallas) koji je stavio emoji aviona, odnosno htio je poručiti da kreće prema Jordanu. Nekoliko minuta kasnije emoji automobila stavio je J.J. Redick (LA Clippers), a potom su se nadovezali Blake Griffin i Chris Paul (oba Clippers) s emojijima helikoptera, aviona, automobila, broda i - banane...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider