Košarka
SPORTOVI
Košarka
Prvi ''double-double''

Lakersi imaju novu mladu zvijezdu: Zubac odigrao najbolju utakmicu u NBA-u!

Los Angeles Lakersi sinoć su izgubili od Denver Nuggetsa 121-127, ali priča večeri mladi je hrvatski centar Ivica Zubac, koji je upisao prvi ''double-double'' u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica Zubac nedavno je postao tek deseti igrač ikada koji je u istom danu zaigrao u NBA-u i D ligi, a sada je upisao i svoj prvi ''double-double'' u NBA-u. U porazu Lakersa od Nuggetsa 121-127 Zubac je za 26 minuta na parketu ubilježio 11 poena, 13 skokova, tri blokade i po jednu ukradenu loptu i asistenciju.

''Još tijekom ljeta sam rekao svojim prijateljima: 'Ovaj tip će biti dobar. On će biti nešto posebno''', rekao je nakon utakmice njegov suigrač Nick Young.

Riječi hvale za mladog hrvatskog košarkaša imao je i trener Lakersa Luke Walton, koji je Zupca vratio u igru u završnici utakmice smatrajući da je zaslužio dobiti priliku. A Zubac mu se odužio na najbolji mogući način i impresionirao sve oko sebe.

Najbolji igrač utakmice bio je sjajni srpski centar Nikola Jokić, koji je upisao 29 poena i 15 skokova i predvodio Denver do pobjede. Lou Williams imao je 24 koša, a Nick Young dodao 22 za Lakerse koji su slavili u samo pet od posljednjih 26 utakmica.

S obzirom kako se trenutno stvari za njih odvijaju, što će sezona više odmicati, lako moguće da će Zubac dobivati sve više prilika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider