Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sjajna partija

Hrvatski reprezentativac doveo svoj klub na prag velike senzacije!

Hrvatski košarkaški reprezentativac Krunoslav Simon odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu u dresu svog Lokomotiv Kubanja, koji je ponovno iznenadio moskovski CSKA u susretu četvrtfinala regionalne VTB lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Simon je bio najbolji igrač susreta koji je Lokomotiv dobio rezultatom 81-67, čime je poveo i s 2-0 u seriji do tri pobjede. Simon je ubacio 18 poena, upisao šest skokova i podijelio sedam asistencija. Za dvicu je gađao 6-7, za tricu 1-5, dok je s crte slobodnog gađanja bio na stopostotnom učinku 3-3.

„Ovo su bile dvije velike pobjede, ali prerano je za slavlje. Čekamo sljedeću utakmicu u Krasnodaru, a u nju ćemo ući kao da je 0-0. Ukoliko se prerano počnemo veseliti, serija bi se mogla odužiti“, rekao je Simon, te nastavio:

„Značajna stvar nakon prve dvije utakmice je u tome što znamo kako igrati protiv CSKA. Naučili smo razvući njihovu obranu i napadati s brzim tempom. Odradili smo sjajan posao u obje utakmice i zasluženo vodimo s 2-0.“

Najbolji strijelac susreta bio je Simonov suigrač Marcus Williams koji je ubacio 24 poena, no ostale su mu rubrike, za razliku od onih našeg košarkaša, ostale poluprazne.

Kod CSKA je najefikasniji bio Sonny Weems sa 16 poena, pet skokova i isto toliko asistencija.
Pred košarkašima je sada 12 dana stanke, a nakon toga se treća, moguće i posljednja utakmica igra u Kubanju. (TS) 

VTB liga, četvrtfinale, 2. utakmica:

CSKA – Lokomotiv 66-81 (Simon 18k, 6s, 7a)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider