Košarka
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Košarka
'nije mogao vjerovati'

NBA zvijezda na odmoru u Hrvatskoj oduševljena potezom 'sezonca' na Murteru!

NBA zvijezda ostala je ugodno iznenađena poštenjem koje ga je snašlo u Hrvatskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lijepa priča o ljudskom poštenju dolazi nam iz Hrvatske, točnije Murtera gdje je na poznatoj plaži Slanici Marin Pirija, inače sezonski komunalni radnik, pronašao novčanik, a kada ga je otvorio imao je što vidjeti. Puni pretinci kartica, gotovine i osobnih dokumenata, a kada je pogledao kome pripada novčanik ostao je iznenađen. Vlasnik je ni manje ni više nego slovenska NBA zvijezda Goran Dragić (30).

"Bilo je rano ujutro, čistio sam plažu i vidio odložen novčanik. Kada sam ga otvorio u njemu je bilo puno novaca, kreditne kartice, osobna iskaznica, putovnica, iskaznica donatora organa... Pospremio sam novčanik, nastavio čistiti, a potom sam ga nakon posla predao u upravu komunalnog poduzeća", rekao je Pirija za Rudinapress.

Dragić je nakon toga kontaktiran i vraćene su mu apsolutno sve stvari koje su bile u novčaniku kada ga je ostavio na plaži. Za poštenog nalaznika Dragić je ostavio omotnicu s vrijednom nagradom i broj telefona.

"Stavio je novac kao nagradu i napisao je da bi se rado našao sa mnom. Našli smo se s njim ja i cijela moja obitelj. Bio je oduševljen činjenicom da i dalje ima poštenih ljudi jer mu iz novčanika nije nedostajalo ništa. Kada je shvatio da mu nedostaje novčanik počeo je razmišljati koje bi sve probleme mogao imati kao stranac bez ijednog dokumenta. Sinu je potpisao loptu i dao nam nekoliko autograma", rekao je Pirija za Rudinapress.

S koliko je Dragić nagradio Piriju nije poznato, ali sigurno je da iznos nije bio mali. Naime, Slovenac je pod ugovorom s Miami Heatom koji mu daje 90 milijuna eura za četiri sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider