Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nakon tri sezone u Ciboni

Cedevita potpisala hrvatskog reprezentativca: 'Čast mi je što dolazim'

Hrvatski košarkaški prvak Cedevita u utorak je objavio kako je u utorak potpisao trogodišnji ugovor s hrvatski reprezentativcem 27-godišnjim Filipom Krušlinom, koji je posljednje tri sezone proveo u Ciboni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krušlin je nastupio na nedavnim olimpijskim kvalifikacijama u Torinu, te će predstavljati Hrvatsku i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru (5-21. kolovoza). Igra na poziciji beka šutera, visok je 196 cm, a tijekom seniorske karijere osim za Cibonu, igrao je još za Dubrovnik, Bosnu, Zabok i Split.

"Čast mi je što dolazim u redove trostrukih prvaka Hrvatske, u odlično organiziran klub s velikim ambicijama. Suigrače jako dobro poznajem, posebice kolege iz reprezentacije. Vjerujem da ću opravdati očekivanja ljudi koji su me doveli u klub i da ću se brzo prilagoditi kao i da ćemo ostvariti sve postavljeno pred nas u novoj sezoni", izjavio je Krušlin prije polaska u Rio.

Prošle sezone Krušlin je u ABA ligi prosječno postizao 8,0 poena, 2,7 skokova i 2,3 asistencije za 21,8 minuta provedenih na terenu, u Ligi za prvaka uključujući i doigravanje imao je prosjek od 7,9 poena, 3,7 skokova i 0,5 asistencije za 23,4 minuta po utakmici, dok je u FIBA Eurokupu ubacivao 9,8 poena, 3,8 skokova i 2,8 asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider