Košarka
SPORTOVI
Košarka
Na posljednjem mjestu

Cedevita pala protiv Darušafake upisavši peti uzastopni poraz u Euroligi

U susretu devetog kola E skupine TOP 16 faze Eurolige, košarkaši Cedevite su u KC Dražen Petrović izgubili od turske Darušafake 77-83 upisavši peti uzastopni poraz...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cedevita je posljednju pobjedu ostvarila 21. siječnja kada je pobijedila Efes (84-80), a potom je izgubila od Fenerbahčea, Panathinaikosa, Crvene zvezde, Lokomotiva i sada od Darušafake. Turci su ovom pobjedom uzvratili hrvatskom sastavu za poraz u Istanbulu gdje su Zagrečani slavili 79-72.

Darušafaka je slabije ušla u Top 16, ali je u zadnja četiri kola dobila tri utakmice, dok Cedevita nikako da izađe iz rezultatske krize. Cedevita i Darušafaka su zagrebački ogled dočekale s istim omjerom (2-5), a novim porazom zagrebački sastav je pao na posljednje mjesto u skupini.

Goste su do pobjede predvodili Marcus Slaughter sa 17, Manuchar Markoišvili sa 16 koševa, te Reggie Redding s 10 koševa, dok su kod Cedevite najefikasniji bili Jacob Pullen s 26 koševa, Miro Bilan s 13 koševa i šest skokova, te Nemanja Gordić s 11 koševa. marko Arapović je dodao osam koševa i devet skokova.

U idućem kolu Cedevita 10. ožujka dočekuje Unicaju.

REZULTATI

CEDEVITA - Darušafaka 77-83

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider