Košarka
SPORTOVI
Košarka
Potres u NBA-u

VIDEO Navijači Oklahome pale Durantove dresove: 'Superzvijezde to ne rade'

Nakon što je Kevin Durant objavio da prelazi u Golden State, najvatreniji navijači Oklahome pale njegove dresove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najkorisniji igrač NBA lige u sezoni 2013/14. i igrač koji je četiri puta osvajao naslov najboljeg strijelca lige Kevin Durant (27) karijeru će nastaviti Golden State Warriorsima. Durant je od dolaska u NBA 2007. godine igrao za Oklahomu s kojom je 2012. stigao do finala i izgubio od Miamija.

Ove je godine stigao do finala Zapadne konferencije. Thunder je imao prednost 3:1 u pobjedama upravo protiv Warriorsa, no Golden State je s tri uzastopna uspjeha ipak prošao u finale.

"Glavni uvjet kojega sam postavio pred samoga sebe u donošenju ove odluke bio je potencijal za moj igrački rast, ali sada sam ujedno i na onoj točki u svojoj karijeri kada mi je jednako tako važno pronaći priliku da se razvijem i kao čovjek što znači odmaknuti se od svoje komforne zone i preseliti u novi grad i zajednicu koja mi može ponuditi najveći potencijal za osobni rast. Zbog toga sam odlučio sam se prijeći u Golden State", objavio je Durant.

Američki mediji pišu da će Durant za dvogodišnji ugovor dobiti 54,3 milijuna dolara. Društvene mreže "eksplodirale" su nakon ove objave, a najvatreniji navijači Oklahome pale njegove dresove.

"Netko te pobijedi i ti odeš kod njega? Superzvijezde to ne rade", napisao je Jusuf Nurkić na Twitteru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider