Košarka
SPORTOVI
Košarka
Zadarska fešta u Višnjiku

Debakl Cedevite: Zadar nakon drame izborio finale s Cibonom!

Zadar je u Višnjiku pobijedio Cedevitu 86:81 u polufinalnoj majstorici te sa 2-1 u seriji izborio finale prvenstva Hrvatske!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dramatičnoj završnici, u kojoj je pobjeda mogla otići na obje strane, koncentriraniji su bili igrači Ante Nazora i zasluženo, s 2-1 u seriji idu u borbu za hrvatski naslov. Za njega će se boriti protiv Cibone, a prva utakmica igra se u srijedu u Zagrebu.

Cedevita, najskuplja momčad lige, ovim se porazom definitivno oprostila od trofeja ove sezone. U finalu Kupa izgubili su od Cibone, nisu uspjeli izboriti završnicu regionalne lige, a u Euroligi skupinu su završili sa dvije pobjede. Definitivno sezona za zaborav, ali prije svega kao jedna dobra lekcija.

U pobjedi Zadrana večeras Vrbanc je ubacio 14 koševa, Travis 13, a Kaštropil 12 uz sedam skokova. Za Cedevitu je Andrić ubacio 16 koševa, Bilan 13, a Tomas 12 uz tri asistencije. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider