Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šou u manje od 24 sata

Warriorsi saznali koliko će biti bez Curryja, a onda im se osmjehnula neviđena sreća

Najbolji igrač aktualnih NBA prvaka, košarkaša Golden State Warriorsa Stephen Curry izbivat će s parketa oko dva tjedna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stephen Curry je zadobio ozljedu istegnuća ligamenata desnog koljena tijekom četvrte utakmice prvog kruga doigravanja protiv Houston Rocketsa u nedjelju, objavljeno je nakon što je Curry obavio magnetsku rezonancu u ponedjeljak.

Curry se poskliznuo na mokar parket u posljednjoj sekundi prvog poluvremena utakmice koju je Golden State na kraju dobio s uvjerljivih 121-94 i tako poveo sa 3-1 u pobjedama u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Njegovo ozljeda okarakterizirana je kao istegnuće prvog stupnja, te će za dva tjedna biti ponovno pregledan.

Curry tako neće moći pomoći suigračima u nastavku serije protiv Houstona, koju bi Golden State mogao riješiti u svoju korist već u srijedu u petoj utakmici na svom terenu, ali niti u drugom krugu doigravanja u kojemu će prvaci igrati protiv boljih iz ogleda Los Angeles Clippersa i Portland Trail Blazersa u kojemu je trenutačni omjer 2-2. No, sreća im se ipak osmjehnula.

U noći s ponedjeljka na utorak Portland je izjednačio seriju protiv Clippersa pobijedivši na svom parketu 98-84, ali puno groznija vijest za momčad iz LA-a je ozljeda najboljeg igrača Chrisa Paula. Paul je tijekom treće četvrtine slomio kost u desnoj ruci i mogao bi pauzirati do kraja doigravanja, a da stvar bude gora ozlijedio se i Blake Griffin koji je obnovio ozljedu lijevog kvadricepsa koja ga je već koštala nekoliko utakmica ove sezone.

Nakon ozljede Curryja, Clippersi su odjednom postali vrlo ozbiljna prijetnja za Warriorse, jer se smatralo kako će proći Portland i onda poprilično namučiti aktualne prvake, međutim, sve se promijenilo u manje od 24 sata.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider