Košarka
SPORTOVI
Košarka
Junak Printezis

Čudo u Pireju: Olympiacos sa zvukom sirene srušio Tomićevu Barcu za Final Four!

Nakon moskovskog CSKA i Fenerbahčea plasman na 'Final Four' Eurolige koji će se od 15. do 17. svibnja održati u Madridu izborili su i košarkaši Olympiakosa i Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Olympiakos je u dramatičnom dvoboju u Pireju tricom Georgiosa Printezisa sa zvukom sirene pobijedio Barcelonu 71-68 u četvrtom susretu četvrtfinala pobijedivši u seriji na tri pobjede rezultatom 3-1. Real je treću pobjedu ostvario u Istanbulu porazivši Anadolu Efes 76-63 i na koncu rezultatom 3-1 izborio plasman u polufinale.

Real Madrid će u polufinalu završnog turnira igrati protiv Fenerbahčea, dok će se u drugom susretu sastati CSKA i Olympiakos.

Olympiakos su do pobjede predvodili Spanoulis sa 17 koševa, Printezis s 14, te Mantzaris s 11 koševa. Kod Barcelona najefikasniji su bili naš Ante Tomić s 13 koševa i sedam skokova, Satoransky s 12, te Alex Abrines s 11 koševa. Mario Hezonja nije nastupio.

Real su do pobjede u Istanbulu predvodili Rudy Fernandez sa 17 koševa i šest skokova, Sergio Llull sa 14 koševa i pet asistencija, te Sergio Rodriguez sa 12 koševa. Kod Efesa najefikasniji su bili Nenad Krstić sa 16 koševa i Matt Janning sa 10 koševa. Dario Šarić je zabio devet koševa uz 12 skokova i pet asistencija, dok je Amerikanac s hrvatskom putovnicom Dontaye Draper ubacio pet koševa i upisao tri asistencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider