Košarka
SPORTOVI
Košarka
sramota

Crvena zvezda prijavila Cedevitu zbog Vukovara: 'Stiže naših 1000 navijača'

Nevjerojatne poruke stižu iz Beograda uči euroligaške utakmice između Cedevite i Crvene zvezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I Cedevita se pridružila velikoj akciji prikupljanja sredstava za obnovu Vukovarskog vodotornja. Jedan od simbola Domovinskog rata i razaranja Grada heroja uskoro bi trebao biti obnovljen, a sredstva je nedavno donirao i Ivan Rakitić.

Cedevita je prije dva dana javnost obavijestila da se kompletan prihod od ulaznica s utakmice protiv Crvene zvezde donira projektu obnove spomenika, a danas je iz Beograda stigla informacija kako je Zvezda zbog toga prijavila zagrebački klub Euroligi?!

I ne samo to, predsjednik beogradskog kluba je putem tabloida Kurira žestoko napao suparnika iz ABA lige.

''Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i ne čudi. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu jer se tako nešto nikada u povijesti nije dogodilo otkako postoji ovo natjecanje'', rekao je Nebojša Čović.

Zvezdin čelnik čak je najavio pravu invaziju navijača na Draženov dom te svojim provokacijama vjerojatno dodatno zakuhao cijelu situaciju.

''Žao mi je što je Cedevita to napravila, ali pošto su nam mušterije na sportskom terenu, razumijemo ih. Nećemo im odgovoriti na isti način sigurno. Imat ćemo između 500 i 1000 navijača u Zagrebu jer su ljudi već ranije osigurali ulaznice.''

Utakmica u petak u 19 sati rezultatski ni Cedeviti ni Zvezdi ništa ne znači.

''Bez obzira na to kakvu nam atmosferu spremaju, mi dolazimo igrati jednu normalnu i sportsku utakmicu. Ne ulazimo u nju s opterećenjem, osim da ih pobijedimo i tako na lijep način proslavimo plasman u top osam Eurolige'', poručio je Čović putem Kurira.

 

 

Donacije za Vukovarski vodotoranj

Posted by KK Cedevita on 5. travnja 2016

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider