Košarka
SPORTOVI
Košarka
Odbio ponudu Ace

Cedevita otela Ciboni velikog talenta: Arapović potpisao na četiri godine!

Nakon kapetana seniorske, Roka Ukića, hrvatskom košarkaškom prvaku Cedeviti pristupio je i kapetan juniorske reprezentacije, 18-ogodišnji Marko Arapović koji je potpisao četverogodišnji ugovor, objavila je Cedevita.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Dosta sam razmišljao ovih dana o opcijama i na kraju sam se odlučio za, vjerujem, najbolju, za dolazak u najstabilniju situaciju, za dolazak u Cedevitu, za klub s definitivno najboljim trenerom koji će mi pružiti najbolji rad i priliku. Sve to, naravno, moram sam izboriti ali stvarno sam sretan i zadovoljan te priželjkujem jednu dobru sezonu. Momčad je jako dobro sastavljena, puno je tu mladih igrača ali vjerujem da ćemo imati kvalitetu i na unutarnjim i na vanjskim pozicijama. Bit će dobra konkurencija ispod koša ali ima tu prostora za sve uz dosta rotacija. Znam suigrače, s mnogima sam se susretao i igrao ranije i baš mi je drago da smo se našli. Tu mi je i najbolji prijatelj, suigrač Lovro Mazalin s kojim sam se davno dogovarao kako ćemo biti zajedno kada budemo seniori i sada se to ostvarilo", izjavio je Marko Arapović.

Jedan od velikih talenata hrvatske košarke zahvalio se i svom dosadašnjem klubu Ciboni.

"Ciboni sam se zahvalio na svemu do sada. U sportu uvijek tražiš nešto novo ako je to, nadam se i bolje. Cedevita je isto zagrebački klub, koji se diže kroz sezone, tako da neće biti velika promjena a ciljevi će svakako biti osvajanje hrvatskih naslova i što bolji rezultati u ABA ligi i Euroligi", dodao je Arapović.

Arapović je prošloga tjedna odlučio napustiti Cibonu iako mu je njegov matični klub ponudio četverogodišnji ugovor sa zajamčenih 25 do 27 minuta na parketu, a povjerenik za spas Cibone Aleksandar Petrović najavio je kako će Cibona zaštititi svoj interes i tražiti odštetu za Arapovića.

Arapović i Ukić će javnosti biti predstavljeni u subotu u 13 sati u Domu košarke Cedevita.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider