Košarka
SPORTOVI
Košarka
Preokret Chicaga

Bullsi i Warriorsi do 2:0 u doigravanju

Košarkaši Chicago Bullsa i Golden State Warriorsa došli su na pola puta u prvom krugu doigravanja NBA lige, budući da vode sa 2-0 u pobjedama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Zapadu je Golden State na domaćem terenu svladao New Orleans sa 97-87, a utakmica je odlučena u posljednjih pet i pol minuta. Naime, pet i pol minuta prije kraja New Orleans je došao na poen zaostatka (84-85), ali je onda Golden State napravio seriju 12-2 i minutu prije kraja imao je nedostižnih 11 koševa prednosti.

Kod Warriorsa Kley Thompson je ubacio 26, a Stephen Curry 22 poena, dok je australski Hrvat Andrew Bogut upisao 5 koševa i 14 skokova. Kod New Orleansa najbolji je bio Anthony Davis sa 26 koševa i 10 skokova.

I dvoboj Chicago Bullsa i Milwaukee Bucksa odlučen je u zadnjoj četvrtini. Bullsi su početkom posljednje četvrtine gubili 71-74, ali su onda napravili seriju 13-0, uz devet koševa Jimmyja Butlera, koji je bio najbolji igrač utakmice.

Chicago je slavio sa 91-82, a Butler je susret završio sa 31 košem i 9 skokova. Derrick Rose je upisao 15 poena i 9 asistencija, Pau Gasol 11 koševa i 16 skokova, a Joakim Noah je skupio 19 skokova.
Kod Milwaukeeja Khris Middleton je zabio 22, a Michael Carter-Williams 12 poena.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider