Košarka
SPORTOVI
Košarka
Caldwell-Pope srušio Miami

VIDEO Bryant zabio 31 u velikom preokretu Lakersa, poraz Heata

Detroit Pistonsi su sinoć sa 93-92 pobijedili Miami Heat na njihovom terenu, a do slavlja ih je doveo pogodak Kentaviousa Caldwell-Popea 55 sekundi prije kraja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dwyane Wade i Chris Bosh su promašili po šut u zadnje tri sekunde i tako propustili proliku preokrenuti rezultat i odvesti Miami do pobjede. Iako im je taj zadnji šut i ubačaj Caldwell-Popea osigurao pobjedu, Pistonsi su u drugoj četvrtini odlučili utakmicu. U tom su dijelu utaimice nizom trica izbrisali zaostatak od 18 koševa. Reggie Jackson je predvodio Pistonse s 18 poena, dok su Stanley Johnson i Caldwell-Pope svaki dodali po 14. Pistonsi su pogodili 15 trica iz 29 pokušaja.

Kod Miamija najbolji je bio Bosh s 20 koševa, dok je Wade utakmicu završio s 19, a Hassan Whiteside sa 16 i isto toliko skokova. Caldwell-Pope je tricom doveo Pistonse na 91-89 dvije minute prije kraja. Do kraja se vodstvo promijenilo u dva navrata, ali Heat nije zabio koša u zadnjih 1:18 minuta.

Toronto Raptorsi su sa 103-99 bili bolji od Dallas Mavericksa, a do pobjede ih je predvodio DeMar DeRozan sa 28 koševa. Bismack Biyombo je upisao 20 skokova za Raptorse, dok je Kyle Lowry zabio 17 koševa uz deset skokova i sedam asistencija. Jeremy Evans je zabio koš 11,6 sekundi prije kraja i tako presjekao Torontovu prednost na 101-99, ali je onda promašio šut koji je Dallas mogao dovesti na jedan razlike. Ross je tada zaključio utakmicu s dva bacanja. Dirk Nowitzki je bio najbolji strijelac Dallasa s 20 koševa i sedam skokova, a Wesley Matthews je dodao 15.

Kobe Bryant je zabio 31 koš i Los Angeles Lakersi su nadoknadivši razliku od 21 koša iz prvog poluvremena, na kraju pobijedili Denver Nuggetse sa 111-107. Bryant je upisao i pet asistencija , a Will Barton, koji je u prvom poluvremenu zabio 23 koša, utakmicu je završio s 25. Kod rezultata 103-100 minutu i 23 sekunde do kraja, Bryant je pogodio dva slobodna bacanja i tako zaključio petu pobjedu Lakersa ove sezone.

Memphis Grizzliesi su sa 104-90 pobijedili Philadelphia 76erse, a do pobjede su ih vodili Marc Gasol s 19 koševa i Mike Conley s 18 poena i šest asistencija. Courtney Lee je dodao 15 ubačaja, a Zach Randolph 14 i osam skokova.

Kod Philadelphije, kojoj je ovo 29 poraz ove sezone, najistaknutiji su bili Jahlil Okafor s 18 koševa i Hollis Thompson sa 16.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider