Košarka
SPORTOVI
Košarka
'Francuzi nisu bolji'

Bogdanović i Tomić nisu mogli sami: 'Ovo je neuspjeh!'

Najbolji hrvatski košarkaš bio je razočaran nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvama vezanim tricama u zadnjim minutama Bojan Bogdanović vratio je našu reprezentaciju gotovo u egal s Francuskom, ali ona zadnja, kojom bi Hrvatska 20 sekundi prije kraja utakmice povela - nije ušla.

Luda potjera nije uspjela: HRVATSKA ispala sa SP-a!

Bogdanoviću na tome baš nitko ne smije zamjeriti jer i u ovoj je utakmici pokazao i klasu i karakter. Jedini koji mu se u ključnim trenucima u tome priključio bio je Ante Tomić što je bilo premalo da se izvede totalni preokret protiv Francuza koji su u jednom trenutku treće četvrtine imali i 16 koševa prednosti.

"Istina je da da smo izubili od europskih prvaka, ali nisu bolji od nas. Ovo je veliko razočaranje. Najavljivali smo velike stvari uoči SP-a, a ispali smo u osmini finala. Za mene je ovo neuspjeh", izjavio je Bogdanović netom poslije susreta.

"Dobro smo ušli u utakmicu, a onda smo se bez potrebe krenuli utrkivati s njima, što im je omogućilo lake poene. I onda ta crna rupa u trećoj četvrtini, kada su se odvojili. Ta crna rupa nas je koštala poraza. A to nije prvi puta, i prije smo imali crnih rupa na ovom SP-u", rekao je Bogdanović, koji je bio najbolji strijelac Hrvatske sa 27 koševa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider