Košarka
SPORTOVI
Košarka
''Babo'' solidan u porazu

VIDEO Bogdanović i društvo propustili šokirati ponajbolju momčad Istoka

Toronto Raptorsi su u New Yorku sa 119-109 bili bolji od Brooklyn Netsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Bogdanović je sinoć u porazu svojih Brooklyn Netsa od Toronto Raptorsa zabio 11 koševa, dok je Ivica Zubac je upisao svoj ''prvi double-double'' u NBA-u zabivši 11 koševa i ugrabivši 13 skokova u porazu Los Angeles Lakersa od Denver Nuggetsa.

Iako je Toronto poveo na početku utakmice zahvaljujući seriji od 11-0, zbog loše obrane Netsi su preuzeli kontrolu nad utakmicom i vodili s tri razlike na kraju prve četvrtine. Na kraju prvog poluvremena Netsi su još uvijek imali prednost od tri koša. No, Raptorsi su se probudili u trećoj četvrtini, nadigrali Brooklyn sa 34-24 i vodili sa sedam razlike na početku zadnje četvrtine zahvaljujući šutu iz igre od 67 posto.

Najbolji strijelac Raptorsa bio je DeMar DeRozan s 36 poena, 11 skokova i šest asistencija.

Bogdanović je odigrao 20 minuta za Brooklyn i uz 11 koševa ugrabio je tri skoka te tome dodao jednu ukradenu loptu. Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je u 13 minuta ubacio devet koševa te upisao pet skokova i jednu asistenciju.

Najučinkovitiji kod Netsa bio je Brook Lopez s 28 koševa.

LA Lakersi izgubili su kod kuće sa 121-127 od Denver Nuggetsa iako su uspjeli nadoknaditi zaostatak od čak 19 razlike u zadnjoj četvrtini. Ivica Zubac je odigrao 26 minuta, to mu je najdulja minutaža u NBA, i to je dobro iskoristio.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider