Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sredstva osigurana

Barcelona naciljala metu i neće štedjeti: Na zimu stiže velika zvijezda!

U Barceloni su uvjereni da imaju najbolje šanse u utrci za njemačkim reprezentativcem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona se nije uključila u ludilo završnice ljetnog prijelaznog roka. Glavni razlog su FIFA-ine sankcije, odnosno zabrana nastupa novim igračima do početka drugog dijela sezone.

Katalonci su se odlučili pričekati zimski prijelaznog rok, kada će se po svemu sudeći pojačati s jednim ili dva poznata imena. Španjolski mediji spekuliraju kako je glavna meta Barcelone zvijezda Borussije Dortmund Marco Reus, kojeg žele mnogi veliki europski klubovi, a među njima i Real Madrid.

U Barceloni su uvjereni da imaju najbolje šanse u utrci za njemačkim reprezentativcem. Barca je odlično poslovala u posljednjih godinu-dvije dana, ostvarila je najveći prihod u povijesti, pa je već osigurala znatna financijska sredstva i sigurno je da neće štedjeti kako bi namamila Nijemca na Camp Nou.

Luis Enrique mišljenja je kako bi se Reus zbog svojih tehničkih i fizičkih karakteristika idealno uklopio u igru Barcelone. Nije nezanemarivo i što je privlačna marketinška meta. Reus je Nijemac, a Njemačka je najveće i najbogatije tržište u Europskoj Uniji.

Nakon odlaska Pedra u Chelsea, Reus je prioritet Barce, Messi, Neymar i Suarez trebaju dostojnu alternativu, no Katalonci ne odustaju ni od Paula Pogbe. Francuz bi mogao biti glavna meta Barcelone u sljedećom ljetnom prijelaznom roku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider