Košarka
SPORTOVI
Košarka
Čudesni Whiteside

Anthony ubacio 31 poen za manje od 30 minuta, Heat slavio u Bostonu

U večeri Superbowla odigrane su samo dvije utakmice NBA lige, a posebnu pažnju privukao je dvoboj New York Knicksa i Los Angeles Lakersa, slavnih momčadi koje proživljavaju možda i najveće krize u povijesti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Knicksi su slavili s 92-80 jer je njihov najbolji igrač Carmelo Anthony (31, 8 skokova) briljirao u trećoj četvrtini u kojoj je domaća momčad napravila 18 razlike i riješila utakmicu. Lakersi su bez ozlijeđenoga Kobea Bryanta i startera Nicka Younga bili preslabi u Madison Square Gardenu, a bolji od ostalih bio je Carloz Boozer (19,10 skokova). Iako su izgubili zadnjih čak devet od deset utakmica Lakersi (13-35) i dalje imaju bolji učinak od Knicksa (10-38), koji se ipak popravljaju nakon katastrofalnog starta sezone i ovo im je peta pobjeda u zadnjih sedam susreta.

Miami je u drugoj utakmici slavio kod Bostona (83-75) u još jednom dvoboju slavnih momčadi kojima ove sezopne ne ide najbolje. Miami je igrao bez ozlijeđenih Dwaynea Wadea i Luola Denga, ali je ipak uspio doći do pobjede zahvaljujući otkriću na poziciji centra Hassanu Whitesideu, košarkašu koji je igrao po Kini i Libanonu. Whiteside je u Bostonu imao 20 koševa i devet skokova, a u zadnjoj četvrtini je postigao ključnih šest poena zaredom. Heat je sada sedmi na Istoku s omjerom 21-26, dok je Boston na 16 pobjeda i 30 poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider