Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nova era

Aco Petrović postao predsjednik Cibone

Košarkaški trener Aleksandar Petrović i službeno je postao prvi čovjek Cibone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se uspio nekako dogovoriti s bivšim igračima kojima klub duguje velik novac, Aco Petrović je dobio i predsjedničku fotelju. Legendarni bivši košarkaš i trener postao je predsjednik KK Cibona!

Klub je medijima poslao dopis kojeg prenosimo u cjelosti:

''Jučer je održana izvanredna Skupština Košarkaškog kluba Cibona nakon koje je za novog predsjednika Kluba izabran g. Aleksandar Petrović, a četverogodišnji direktorski mandat povjeren je g. Domagoju Čavloviću.

Jučerašnjim raspuštanjem dosadašnje Skupštine završio je period predsjednikovanja g. Ivice Lovrića u čijem je mandatu Cibona prolazila kroz izuzetno zahtjevan sanacijski period, ali usprkos tome osvajala brojne trofeje – ABA Ligu u prošloj sezoni, naslov prvaka Hrvatske u sezoni 2011./2012. i 2012./2013., dva puta Kup Dražena Petrovića (2012./2013. i 2013./2014.) te jedanput Kup „Krešimir Ćosić“ (2012./2013.).

Nova Skupština koja je izabrana jučer, po raspuštanju dosadašnje, broji pet članova: Aleksandar Petrović, Domagoj Čavlović, Slavko Kojić, Ivan Artuković i Zdenko Antunović.

Prvi zadatak novosastavljena Skupština odradila je već jučer. Za predsjednika je izabran g. Aleksandar Petrović, a dosadašnjem vršitelju dužnosti direktora Domagoju Čavloviću povjeren je direktorski mandat za naredne četiri godine. U razdoblju koje je pred nama planira se osnivanje Upravnog odbora koji će se u budućnosti priključiti navedenim upravljačkim tijelima Kluba.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider