Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
kreću kvalifikacije

HNS objavio cijene: U prodaji ulaznice za Hrvatska - Azerbajdžan

Vatreni otvaraju kvalifikacije 21. ožujka domaćim susretom protiv Azerbajdžana na stadionu Maksimir u Zagrebu (20:45 sati).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak započinju kvalifikacije za EURO 2020. godine, a svjetske doprvake čeka skupina s Walesom, Slovačkom, Mađarskom i Azerbajdžanom. Dvije najbolje reprezentacije plasirat će se direktno na završni turnir.

Vatreni otvaraju kvalifikacije 21. ožujka domaćim susretom protiv Azerbajdžana na stadionu Maksimir u Zagrebu (20:45 sati). Tri dana kasnije, 24. ožujka, hrvatska reprezentacija gostuje na Groupama Areni u Budimpešti kod reprezentacije Mađarske (18:00 sati).

Prodaja ulaznica putem interneta moguća je na sljedećoj poveznici. Jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

gol expired Kapetan zove kapetana u pomoć: Dalić još nije s njim razgovarao divider

Ulaznice za utakmicu protiv Azerbajdžana bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni putem internetske kupovine do 18. ožujka u 12 sati. Ulaznice će nakon toga biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama stadiona Maksimir.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Maksimira za utakmicu protiv Azerbajdžana počinje 18. ožujka. Blagajne će raditi svakim danom od 12:00 do 18:00 sati.

Ulaznice za utakmicu protiv Mađarske bit će dostupne isključivo putem interneta do 11. ožujka u 12 sati ili do isteka zaliha (PORTAL ZA ULAZNICE). Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće niti u Hrvatskoj ni u Mađarskoj.

Hoće li Hrvatska uzeti sva tri boda protiv Azerbajdžana (četvrtak, Nova TV i GOL.hr)?

Ukupno glasova:

HRVATSKA - AZERBAJDŽAN

Cijene ulaznica (od 18. ožujka u 12:00 sati):
Tribina Zapad dolje VIP - 250 kn
Tribina Zapad dolje - 150 kn
Tribina Istok - 100 kn
Tribina Sjever (gore/dolje) - 60 kn

MAĐARSKA - HRVATSKA:

Cijena ulaznice: 135 kn

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider