Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Brojimo sitno

Pogledajte kako izgleda luksuzni hotel Vatrenih u Katru, evo što sve imaju na raspolaganju

Za samo dva mjeseca počinje Svjetsko prvenstvo u Katru.

Za manje od dva mjeseca počinje Svjetsko prvenstvo u Katru na kojem će hrvatska nogometna reprezentacija zaigrati u skupini s Marokom, Belgijom i Kanadom.

Glavna prednost hotela u kojem će odsjesti Vatreni jest što se nalazi na samo pet minuta od trening centra, ali naši će nogometaši imati teretanu u hotelu, kao i wellness, otkriva reporterka Dnevnika Nove TV Viktorija Bednjanec.

"Ima vanjsku plažu i bazen, što je bilo teško naći. Sretno smi što je reprezentacija smještena u jedan od samo četiri hotela koji imaju izlaz na plažu", otkrio je glasnogovornik Tomislav Pacak.

Vatreni su već imali prilike vidjeti kamp na prijateljskom turniru, odigranom u ožujku ove godine. Kao i na svako drugo prvenstvo s Vatrenima putuje i njihov kuhar. 

"To naši doktori unaprijed pripreme, tako da hotel i naš kuhar u dogovoru pripemaju meni. Nema veze jesmo li u Rusiji, Katru, Francuskoj, Brazilu, u pravilu jedemo iste namirnice", kaže Pacak.

gol expired Hrvatska je na Europskom prvenstvu! Drama kaznenih udaraca odvela našu mladu reprezentaciju na Euro! divider

Strogi režim prehrane ipak će tu i tamo popustiti:

"U pravilu, cheat day je vrijeme poslije utakmice, tako da se onda priuštimo nešto pohano i slično, što nije u standardnom meniju".

Za manje od dva mjeseca u Dohu stižu 32 reprezentacije, svaka odsjeda u svojem hotelu, a očekuje se oko milijun navijača. Za njih se spremaju brojni sadržaji u blizini stadiona.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Najbolji trenuci s utakmice Austrija - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider