Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Hrvatska reprezentacija
koja je vaša prognoza?

Netko bi potpisao X s Mađarskom, ali ne i oni: Pogledajte što kažu naši prognozeri

U novom izadnju serijala KEČ KEŠ naši prognozeri su jasni po pitanju ishoda utakmice Hrvatska – Mađarska.

Hrvoje Kečkeš

Cijela će Hrvatska pratiti što se to u četvrtak navečer događa na splitskom Poljudu. Ulog je velik, Hrvatska i Mađarska bore se za odlazak na Europsko prvenstvo. Kalkulacija je puno, ali naši prognozeri imaju vrijedan savjet za vas.

''Evo nas pred možda i odlučujućim blokom kvalifikacija. Da Dalić nije u prošlom kolu glumio dobrog Samaritanca i spašavao posao Jurčeviću, možda bismo već jednom nogom bili na Europskom prvenstvu No, ovako nas čeka austro-ugarski derbi'', kaže naš prognozer Hrvoje Kečkeš u novoj epizodi našeg serijala KEČ KEŠ.

''Srećom, i dalje smo prvi na ljestvici i držimo sve u svojim rukama. Znam da bi mnogi od vas potpisali i X u ovom dvoboju, no dr. Ivi Ziceru i meni se nekako čini da moramo iskoristiti ranjivost Mađarske i frku u njihovim redovima nakon što su prošlo kolo doma izgubili od Slovačke, iste one Slovačke kojoj smo mi profesorski održali lekciju iz modernog nogometa'', smatraju Kečkeš i njegov savjetnik dr. Zicer.

''Naš kapetan Luka, baš i nije imao sretan rođendan, ozlijedio se u Azerbajdžanu, a i u Realu mu baš ne cvjetaju ruže. Ipak oporavio se i sigurno će igrati protiv Mađarske.''

Hoće li nam činjenica da smo viceprvaci svijeta pomoći u ovoj utakmici protiv Mađara i kako pogledajte u videu. Ostale prognoze dr. Zicera vezane za kvalifikacije za Europsko prvenstvo, kao i ostale sportske događaje pratite na stranici Kladionice Hrvatske lutrije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider