Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preko 30 godina

Prosinečki o novom pojačanju: Dinamo nema takvog igrača

Modrima se na pripremama u Turskoj pridružio 30-godišnji brazilski ofenzivni veznjak Cleyton.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć je Cleyton stigao u Antalyju gdje se Dinamo nalazi na pripremama. Zoran Mamić kaže kako trebaju upravo takvog igrača Te kako će liječnički pregled biti tek formalnost. Možemo slobodno reći kako je Cleyton novo pojačanje Dinama, a ugovor bi trebao biti dvije + jednu godinu.

Dinamo dovodi zamjenu za Sammira - Cleytona

O Cleytonu je Modrima lijepim riječima govorio Robert Prosinečki, koji ga je trenirao u Kayserisporu s kojim je Brazilac raskinuo ugovor te stiže kao slobodan igrač.

''Može pomoći Dinamu, iako je u nogometu sve relativno. Kod mene je igrao izvanredno godinu i pol dana. Pitali su me kako je igrao i kakav je profesionalac, što nije nebitno. Rekao sam im da je odličan karakter, vodi obiteljski život…'', rekao je Prosinečki ekipi Dnevnika Nove TV.

Očito se u Dinamu boje da im se ne ponovi Sammir.

''Igrao je odlično u Turskoj. U Panathinaikosu je igrao pet godina, to nisu male stvari. Dinamo trenutno nema takvog igrača', 'playera' koji može nešto riješiti sam ili s jednim pasom. Igrao je i u prvoj brazilskoj ligi, veliko je iskustvo iza njega.''

Ali godine su tu, ove će godine napuniti 31?

''Ma to su fenomenalne godine, može vrhunski igrati još dvije godine'', poručio je Žuti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider