Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ispričavam se Brbiću'

Vratio se Krstičević: 'Ne zanima nas bod u Koprivnici'

Mišo Krstičević se nakon zdravstvenih problema pojavio na press konferenciji uoči odlaska Bijelih u Podravinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk u subotu od 18 sati očekuje prva službena utakmica u 2013. godini, dvoboj 20. kola HNL-a sa Slaven Belupom u Koprivnici.

Splićane će u Koprivnici ipak voditi trener Krstičević, koji je završio u bolnici početkom tjedna, nakon verbalnog sukoba s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Krešićem.

"Ispričavam se predsjedniku, sastanak je bio pun nervoze, ali sve što sam rekao bilo je u cilju Hajdukova, a ne mog osobnog boljitka", započeo je Krstičević:

"U četvrtak smo odradili sastanak s članovima Nadzornog odbora i dogovorili smo tko što treba raditi na razini prve momčadi. U mojoj domeni su sve stvari koje se tiču prve ekipe. Još bih samo dodao kako je Hajduk iznad svih nas i kako se nitko nema pravo igrati s radom u Hajduku", poručio je Mišo.

O utakmici s Koprivničancima, kaže: "Dosada su momci odradili sve vrlo dobro, to mi daje garanciju da će na proljeće sve biti u redu. Sigurno je i kako nećemo igrati na bod jer nas neriješeno ne zanima, bez obzira što njih predvodi Vugrinec, meni jedan od najdražih igrača s kojima sam radio."

Sukladno Krstičevićevim o njegovim željama, Hajduk je ipak vratio iz stobrečkog Primorca Zorana Plazonića, koji bi trebao pojačati konkurenciju na zadnjem veznom.

"Njemu se u očima vidi žar i želja da zaigra u Hajduku, momak ima hajdučko srce veće od svih nas zajedno

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider