Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica za Ligu prvaka

Tudor slavi Bencuna, Ivković poručuje: Hajduk može srušiti Dinamo!

Tomislav Ivković slaže se s Igorom Tudorom kako su Hajduk i Lokomotiva prezentirale sjajan nogomet u derbiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon pobjede u derbiju s Lokomotivom pred više od 15 tisuća gledatelja na Poljudu, trener Hajduka Igor Tudor priznao je da je iznimno sretan i zadovoljan trijumfom, ali i igrom svoje momčadi.

>> 'Tiki-taka' na Poljudu: Bencun opet heroj Torcide i Hajduka!

„Prekrasna je osjećaj igrati u takvoj atmosferi. Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica otkad sam u Hajduku. Eto, gledatelji mogu uživati u dobrom nogometu i subotom, a ne samo utorkom i srijedom“, kaza je Tudor s aluzijom na utakmice Ligu prvaka.

Tudor je čestitao svojim igračima, ali i sucu Bruni Mariću.
„O njemu je bilo puno priče prije utakmice, ali najavio sam da će suditi dobro i pošteno. Nije mu bilo lako.“

Marko Bencun u tjedan dana se prometnuo u junaka Torcide i Hajduka. S dva gola preokrenuo je utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu, a sada je s dva gola srušio opasne „lokose“.
„Teško zabijamo pogotke, Bencun nas je spasio u ove dvije utakmice. Uvijek je on bio dobar, a čekali smo asistenciju ili gol odluke. Nadam se da će ovako nastaviti, ima sve preduvjete za to“, kazao je Tudor i potom korektno pohvalio dvojicu igrača Lokomotive - Petra Mišića i Marka Pjacu-
„To su dva ponajbolja mlada igrača u Hrvatskoj. Volio bih ih imati u momčadi.“

Trener Lokomotive Tomislav Ivković slaže se s Tudorom kako su obje momčadi prezentirale sjajan nogomet.
„Mislim da je ovaj susret po tko zna koji put vratio vjeru u hrvatski nogomet. Na terenu je bilo više od deset reprezentativaca različitih uzrasta!“

Može li ovakav Hajduk zaprijetiti Dinamu na duže staze i možda na kraju doći do naslova prvaka?
„Ako ovako nastavi igrati i uz određenu dozu sreće, mislim da može. Dinamo ima najkvalitetnije igrače, ostaje prvi favorit, ali veseli da su tu negdje Hajduk, Rijeka, Lokomotiva i Split. Bit će to teška i uzbudljiva borba za vrh ljestvice i izlazak u Europu“, zaključio je Ivaković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider