Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova TV i OYO.hr od 20.15!

Superkup UŽIVO: 'Nije korektno da se igra samo kod Dinama!'

Trener Hajduka Igor Tudor najavio je sutrašnju utakmicu Superkupa koju izravno prenose Nova TV i OYO.hr.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči prvog okršaja Dinama i Hajduka u novoj sezoni (UŽIVO Nova TV i OYO od 20.15), pred novinare je izašao trener Bijelih Igor Tudor. Bivši pomoćnik Igora Štimca u reprezentaciji kaže kako je zadovoljan pripremama jer se dobro radilo, a nije bilo ozljeda.

>> Revolucija na Poljudu: Hajduk predstavio novi dres!

''Neću reći sastav. Igrat će oni za koje mislim da trenutno mogu izvući ono što ja tražim. Želimo igrati kombinatorno, ali i agresivno'', rekao je Igor Tudor te poručio kako Hajduk nije bez šanse protiv velikog favorita Dinama.

''U jednoj utakmici favorit ne pobjeđuje uvijek. Šteta što se igra kod njih doma, to je hendikep i nije korektno. Bilo bi bolje da se igra na neutralnom terenu, jer bi bili u istom položaju.''

Pitanje prvaka je odlučeno

Tjedan dana nakon Superkupa kreće i novo prvenstvo. Liga 10 trebala bi vrlo zanimljiva. S takvom se konstatacijom slaže i Tudor.

''Bit će interesantno, ali kad je u pitanju borba za naslov. Mi smo 'pinkicu' iza Rijeke i Splita, ali ćemo skupo prodati svoju kožu. Iskrvarit ćemo na svakoj utakmici.''

Tko će slaviti u Superkupu na Maksimiru (UŽIVO NOVA TV subota, 20.15)?

Ukupno glasova:

Mario Maloča još uvijek je igrač Hajduka, iako i klub i Maloča žele transfer. Trener Tudor je uigravao momčad bez Maloče čiji bi transfer barem malo pomogao teškoj financijskoj situaciji u klubu.

''Nadam se da će se i to ostvariti. Bilo je puno kontakata s klubovima iz Turske. Nije s Bilićem, ali je s Bešiktašom.''

Jedan od onih koji bi trebali nositi igru Bijelih u novoj sezoni je i hitri lijevi bočni Goran Jozinović.

''Lano su nad podcjenjivali pa smo uzeli trofej. Nerealno je govoriti o naslovu prvaka, jer Dinamo dovodi igrači za 2-3 milijuna eura, a Rijeka i Split se pojačavaju. Dinamo je veliki favorit u Superkupu, ali imamo šanse.''

Utakmicu Superkupa Dinamo – Hajduk gledajte UŽIVO na Novoj TV od 20.15, a na OYO.hr će se utakmica moći gledati u svim zemljama!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider