Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Allianz Junior Football Camp

Talentirani Hrvati na treningu sa zvijezdama Bayerna!

Peti po redu Allianz Junior Football Camp održava se od 7. do 12. kolovoza 2013. Na treninzima s Bayern Münchenom sudjeluje i dvoje mladih iz Hrvatske, a poseban gost iznenađenja bit će njemački reprezentativac Holger Badstuber...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu (7. kolovoza) počinje Allianz Junior Football Camp koji petu godinu zaredom okuplja mlade zaljubljenike u nogomet iz cijeloga svijeta i dovodi ih u München, europsku prijestolnicu vrhunskog nogometa.

Kamp se provodi u sklopu globalne inicijative „Football for life“ pokrenute od strane Allianza čiji ciljevi su povezivanje zaljubljenika u nogomet i poticanje multikulturalne razmjene dijaloga i iskustava među mladima iz cijeloga svijeta.

Sudjeluje dvoje mladih iz Hrvatske

Priliku da u društvu igrača FC Bayern Münchena usavrše svoje nogometne vještine ove je godine dobilo 75 mladih iz 25 zemalja diljem svijeta, a svoju poziciju u kampu osiguralo je i dvoje mladih iz Hrvatske, Blaž Alagušić iz Umaga i Paula Ambruš iz Zagreba.

Na ovogodišnji natječaj Allianza za sudjelovanje u kampu prijavio se rekordan broj zainteresiranih iz Hrvatske, njih čak dvjestotinjak, no samo je dvoje sretnika dobilo priliku da provedu jedinstveno vrijeme u društvu vrhunskih nogometnih igrača i stručnjaka.

Osim treninga tijekom šest dana trajanja kampa za sudionike su organizirane i mnoge druge aktivnosti poput razgledanja grada, posjete službenom muzeju kluba „FC Bayern Erlebniswelt“ te obilaska Allianz Arene.

Allianz Arena je početkom srpnja odaslala snažnu i jedinstvenu čestitku povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju zasvijetlivši u prepoznatljivim bojama hrvatskog obilježja – crveno bijelim kockicama na veliku radost i oduševljenje hrvatskih građana.

Druženje sa zvijezdama Bayerna

Tijekom vikenda polaznici kampa imat će priliku prisustvovati zatvorenom treningu Bayernovih igrača i družiti se sa zvijezdama poput Marija Mandžukića, Bastiana Schweinsteigera, Phillipa Lahma, Javija Martineza, Thomasa Müllera i Manuela Neuera.

Službeno otvaranje ovogodišnjeg kampa, uz predstavljanje cjelokupnog programa, kojem će prisustvovati i njemački reprezentativac Holger Badstuber održat će se u četvrtak, 8. kolovoza 2013. u 10 sati, a moći će se pratiti uživo putem livestreama na Facebook stranici Allianz Hrvatska (https://www.facebook.com/allianz.hr).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider