Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentar Ivice Mede

Tajni sastanak čelnika Dinama i BBB-a: Akcija stadion!

Vodstvo Dinama pokrenulo je široku ofenzivu kako bi vratili navijače na stadion.

Nakon posljednje Dinamove utakmice u Europi ove sezone i poraza protiv Ludgoreca na otužno praznom Maksimiru, konstatirali smo kako „modrima“ ne treba novi trener, već novi pristup navijačima.

Na Maksimiru kao da su nas čuli, čini se da se po tom pitanju nešto mijenja, i to na bolje. Iz Međugorja dolaze vijest o spektakularnom dočeku koji su tamošnji Hrvati priredili „modroj“ ekspediciji. Ljubav Hercegovaca prema plavoj boji nikada nije bila sporna, ali takav doček nije viđen već godinama. Dinamovi nogometaši i čelnici bili su oduševljeni. Zoran Mamić otkrio je neke nove detalje u odnosima s navijačima. Na Maksimiru je otvoreno novo radno mjesto, čovjek za vezu s navijačima bit će Marko Kuže, sin pokojnog Josipa Kuže, možda i najomiljenijeg Dinamovog trenera među navijačima „modrih“.

Vodstvo Dinama pokrenulo je široku ofenzivu kako bi vratili navijače na stadion. Pred odlazak na zimsku stanku krenula je "akcija stadion", započele su „panel diskusije“ s raznim skupinama i frakcijama Bad Blue Boysa. Glavni čovjek Dinama, Zdravko Mamić, u tajnosti je održao sastanak s najeksponiranijim vođama BBB-a. Kako saznajemo, sastanak je bio dosta buran, ali i konstruktivan. Na stolu je bilo nekoliko vrućih tema, pali su i neki prijedlozi s obje strane, dogovor nije postignut, no razgovori se nastavljaju.

Samim time što su čelnici Dinama i predstavnici BBB-a sjeli za zajednički stol, što normalno komuniciraju i barem pokušavaju razriješiti nesporazume, napravljen je pomak s mrtve točke. U nastavku sezone vidjet ćemo hoće li razgovori donijeti konkretne rezultate, odnosno hoće li navijači odgovoriti dolaskom u većom broju na Maksimir.

Jasno je da nogomet i utakmice bez navijača nemaju smisla, usprkos svim titulama i trofejima koje je Dinamo osvojio posljednjih godina. Isto tako je jasno da obje strane moraju napraviti određene ustupke ako žele postići kakav takav dogovor. Vrijeme će pokazati jesu li „takmaci“ spremni na kompromis? 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider