Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcija nasljednika

Šuker: Teško nam je, Marković je bio moj uzor

Nakon vijesti o smrti Vlatka Marković, priopćenjem se javio Davor Šuker, a onda je i izašao pred novinare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle je godine Vlatka Markovića na mjestu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza zamijenio Davor Šuker. Nešto više od godinu dana poslije, Marković je izgubio bitku s bolešću.

''Izgubio sam trenera koji je dosta bio zaslužan u mojoj karijeri. Učio sam od gospodina čovjeka koji nas je naučio mnogim vještinama. Da budemo pravi sportaši da se borimo na terenu i drago mi je što sam mogao učiti od njega. Mogu reći i da mi je bio uzor kad je bio trener u Dinamu.'', rekao je Šuker u obraćanju novinarima.

>> U Zagrebu preminuo Vlatko Marković

''Što se tiče HNS-a, izgubili smo jednog od najvećih sportskih djelatnika. Čovjeka koji je vodio savez i bio na najviše velikih natjecanja. Teško nam je i mogu reći da ćemo u dogovoru s obitelji napraviti komemoraciju jer imamo dosta uputa iz regije te UEFA-e.''

Nakon što je stigla žalosna vijest, njegov nasljednik je na službenoj stranici HNS-a objavio sljedeće priopćenje:

Hrvatski nogomet izgubio je danas jednog od najboljih i najvažnijih nogometnih djelatnika u svojoj povijesti. Bila mi je čast poznavati Vlatka i s njim surađivati, a suvišno je uopće nabrajati čime je sve zadužio Hrvatski nogometni savez.

U ime Hrvatskog nogometnog saveza i cijele nogometne obitelji, izražavam duboku sućut obitelji Vlatka Markovića zbog ovog nenadoknadivog gubitka.
Naše misli su s Vama.

Od srca Vaš,

Davor Šuker

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider