Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stvarno je 'El Loco'

Miglioreov istup poremetio Dinamovu idilu uoči Fole!

Dinamo je dosad uspješno apsolvirao sve prepreke, a uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka trebala bi biti formalnost. Međutim, u Maksimiru nije sve baš idealno...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo poluvrijeme utakmice protiv Fole u Luksemburgu, kao i Zadra na Maksimiru bilo je daleko ispod Dinamove razine. Previše opuštenosti, solo prodora, slabog protoka lopte i kretanja igrača. Sve su to opomene koje bi u budućnosti mogle koštati 'modre'. I zato je Jurčić s razlogom bio ljut, čak je igračima očitao i bukvicu.

>> Jurčić 'rafalnom paljbom' po HNS-u: To nije normalno!

U Dinamovom stožeru su svjesni kako bilo kakvo opuštanje može dovesti do urušavanja pozitivne atmosfere, a ona do negativnog rezultata. Sezona je duga, a pred Dinamom su tek najveća iskušenja. Nakon Fole slijedi teško gostovanje u Rijeci pa, kako sada stvari stoje, za dva dana prva utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Sutjeske ili Šerifa.

Mjesta za odmor nema, igrači će morati biti maksimalno angažirani i koncentrirani u narednim tjednima ukoliko ponovno žele zaigrati u najelitnijem klupskom natjecanju. A tu je sada i nikad više ozbiljnijih utakmica u HNL-u, gdje će se svatko htjeti dokazati protiv prvaka.

Mir uoči Fole malo je narušio i vrlo neobičan događaj na treningu u ponedjeljak. Naime, novo pridošli vratar Migliore se na treningu pojavio sa sinom. Nije prvi put, ali Jurčić je odlučio prekinuti taj običaj, jer kuda bi došli kada bi svaki igrač dovodio nekoga od svojih članova obitelji. Bilo na trening ili u svlačionicu, što je bio slučaj s Miglioreom. Sve bi bilo u redu da se Migliore, koji je to prihvatio bez ljutnje i otišao sa sinom doma, poslije vratio na trening.

Jurčić, naravno, to nije prihvatio s odobrenjem i pitanje je kako će se sada stvari rasplesti. Migliore živi samo nekoliko stotina metara od stadiona i trening je tek bio počeo pa se postavlja pitanje je li se Argentinac, svojstvenog nadimka 'El Loco', ipak – naljutio! I hoće li biti kazne. U svakom slučaju, nemojte se iznenaditi ukoliko večeras starta Zelenika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider